• Zwemcommissie

  De zwemcommissie zorgt voor het reilen en zeilen van alles wat met de trainingen en wedstrijden te maken heeft. Zij is het aanspreekpunt voor trainers, zwemmers en ouders/verzorgers.

  De zwemcommissie richt haar aandacht op de groepen zwemmers die binnen onze vereniging actief zijn: Swimkick, Minioren, Selectie en Recreactief Zwemmen.

  Iedere groep heeft zijn eigen aanspreekpunt, maar de zwemcommissie is het centrale hart van onze vereniging.

  Wedstrijdorganisatie

  De zwemcommissie en het wedstrijdsecretariaat organiseren eveneens de competitiedeelname van onze vereniging.

  Er wordt gestreefd naar een evenwichtige seizoensindeling waarin iedere zwemmer ruimte vindt om passend binnen ieders ontwikkeling aan zijn persoonlijke en onze gezamenlijke doelstellingen te werken.

 • Voorzitter

  Jan Willem Versluis
  voorzitter zwemcommissie
  zwemcommissie@zwemolympia.nl
 • Begeleiding trainers

  De zwemcommissie is het aanspreekpunt voor de trainers van onze vereniging. Ons doel is om iedere zwemmer in staat te stellen en te enthousiasmeren voor het geven van trainingen aan de verschillende leeftijdtijdsgroepen.

  Door naast het zelf zwemmen ook trainingen te verzorgen en wedstrijden te begeleiden, werken we met elkaar aan het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten. Zo hopen wij naast het zwemplezier met elkaar te werken aan persoonlijke kwaliteiten die verder gaan dan zwemmen alleen.

  Naast een opleidingstraject van KNZB wordt ieder aspirant trainer begeleid door een praktijkbegeleider die in samenspraak met de KZNB de vaardigheden aanleert en helpt verbeteren.

  Iedere leeftijdsgroep heeft een coach en deze is het aanspreekpunt en begeleider van de trainers. 

  Heb je interesse neem contact met ons op en werk met ons samen aan onze toekomst. Stel je vraag met het contactformulier op deze pagina.

   

 • Contact zwemcommissie

 • Clublogo