• Recreatief Zwemmen Masters

  Voor alle volwassenen die niet aan wedstrijdzwemmen of waterpolo willen doen, maar wel onder begeleiding willen zwemmen, is er de mogelijkheid om bij ons recreatief, maar niet minder intensief, te zwemmen. Ieder zwemt op zijn of haar niveau. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. We gaan er natuurlijk voor om iedereen een uur lekker sportief bezig te houden.

  Wat gebeurt er tijdens Trimzwemmen?
  De trainingen worden verzorgd door verschillende trainers binnen de groep, ondersteund door de trainers van de wedstrijdafdeling. In principe zwemmen we alle slagen. Dat betekent schoolslag, rugcrawl, borstcrawl en ook een klein beetje vlinderslag.

  We besteden aandacht aan de techniek van de diverse zwemslagen, maar daarnaast is het ook de bedoeling dat de conditie op peil blijft en liefst nog verbetert. Daarom zwemmen we twee keer per jaar een coopertest om dit te meten. Tussendoor doen we af en toe wat ontspanningsoefeningen, die niet zo zwaar zijn, met bijvoorbeeld een bal of andere hulpstukken.

  Het niveau varieert van een aardig tempo tot wedstrijdsnelheid. De sfeer is ontspannen, het effect op je lichaam is beslist merkbaar. Werk je in wisseldiensten of kun je niet iedere week, dan is dat voor ons geen probleem. Je bent evengoed van harte welkom.

 • Trainingstijden Masters

  We trainen op de volgende tijden:

  Maandag groep 1

  20.30 - 21.15

  Maandag groep 2

  20.30 - 21.15

   Donderdag

  18.30 - 20.00

   

 • Trainersteam Masters

  Een diverse groep trainers begeleiden onze zwemmers. Heb je een vraag over het recreatief zwemmen bij onze verening, stuur dan een bericht naar onze contactpersoon via het contactformulier.
  Voor vragen over het lidmaatschap of interesse om op proef mee te zwemmen, neem dan contact op met onze instroom coordinator of ook ons contactpersoon 'Recreatief Zwemmen' via het contactformulier. Alle relevante informatie tref je aan onder het menu 'Lid worden'.

   

   
 • Contactpersoon Masters

  Amber van Doorn
  masters@zwemolympia.nl
  Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.
 • Wedstrijden Masters

  Er is altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan Masterwedstrijden. In overleg met de zwemcommissie kan inschrijving geregeld worden.

 • Masters Contactpersoon

  Anita Pauw
  masters@zwemolympia.nl
  Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.
 • Contactformulier Masters

 • Clublogo

 • Kalender


  jun
  21
  NK Lange baan 2024

  Eindhoven

  jun
  22
  Gelderse B-kampioenschappen

  De IJsselslag Zutphen / inzwemmen 14:15 uur / wedstrijd 15:00 uur.