• Officials

  Bij zwemwedstrijden zijn, naast de deelnemers, de officials een onmisbare schakel om een wedstrijd in goede banen te leiden. Per wedstrijd al snel zo'n 18 officials waarvan 10 tijdwaarnemers. Iedere deelnemende vereniging is verplicht daarin haar aandeel te leveren. Zonder dit aandeel kan de vereniging zich niet inschrijven en kunnen de zwemmers niet aan een wedstrijd deelnemen.

  Er is een behoorlijk aantal officials actief binnen Olympia die op roulatiebasis fungeren. Door natuurlijk verloop zijn er ieder jaar weer nieuwe officials nodig. Om voor onze wedstrijdzwemmers het official corps op peil te houden, doen we een beroep op u.

  U gaat als ouder/verzorger vast wel eens mee naar een wedstrijd, maar dan als toeschouwer. Als official aan het zwembad zult u zien dat u een wedstrijd op een heel andere manier en met meer kennis beleeft. Een veel grotere betrokkenheid bij een wedstrijd waarbij de tijd omvliegt en u zich tevens nuttig inzet voor uw kind en onze vereniging. Een Official-4 is per baan verantwoordelijk voor de gezwommen tijden en de keerpunten.

  Dus: wij zoeken 4 à 6 kandidaten die onze huidige 17 officials komen ondersteunen!

  Namens onze meer dan 110 wedstrijdzwemmers, alvast dank voor uw aanmelding!

 • Ilse Vermeulen
  Verenigingscoördinator Officials
 • Clublogo