• Minioren

  Na de Swimkick stromen de zwemmers door naar het wedstrijdzwemmen. Hiervoor is de Miniorenselectie bedoeld. 

  De Minioren (6-12 jaar) kunnen trainen op maandag, woensdag en vrijdag. Er wordt, naast het bevorderen van de conditie, veel getraind op de zwemtechniek. Iedere zwemmer wordt begeleid om zijn/haar persoonlijk doel te bereiken.

  Er wordt training gegeven door een diverse groep trainers die wordt begeleid door onze coaches. Onze coaches zijn het vaste aanspreekpunt voor de zwemmers en ouders/verzorgers.

  Iedere zwemmer zwemt mee met de wedstrijden waar onze vereniging aan deelneemt. Dit zijn wedstrijden in verschillende competities, sprint- en limietwedstrijden. 

  Het doel van Olympia is iedereen te kunnen laten zwemmen op zijn/haar eigen niveau. Naast het individuele presteren is het groepsgevoel en vooral het plezier in de sport erg belangrijk in onze vereniging.

   

 • Trainingstijden Minioren

  We trainen op de volgende tijden:
  Maandag  18.30 - 19.30
  Woensdag:  17.30 - 18.30*
  Vrijdag:  17.30 - 18:30
  * op uitnodiging van de met trainer ter voorbereiding op de selectie
 • TRAINERSTEAM MINIOREN

  Onze coaches en zwemmers vormen samen het trainerstream. Door naast te zwemmen ook trainingen te verzorgen en wedstrijden te begeleiden, werken we met elkaar aan het ontwikkelen van ieders persoonlijke kwaliteiten.

  Onze zwemmers van de selectie worden opgeleid tot zwemtrainer om hun kennis en vaardigheden door te geven aan de jongere zwemmers. Onder begeleiding van ervaren coaches en vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedere zwemmer optimaal wordt begeleid.

  Door opleiding en samenwerking zet Olympia zich actief in om onze zwemmers naast zwemplezier een deel van persoonlijke ontwikkeling mee te geven die verder gaat dan zwemmen alleen!

  Heb je interesse, neem contact met ons op en werk met ons samen aan onze toekomst. 

 • Minioren contactpersoon

  Haske van Dam

  haske.van.dam@zwemolympia.nl

  Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.

 • Wedstrijden Minioren

  De Minoren doen mee aan diverse competities en kampioenschappen van de KNZB.

  Nationale competitie: Olympia neemt met één ploeg deel in de landelijke B-klasse en met één ploeg in Regio Oost 3e Klasse. ​

  Minioren/Junioren/Jeugd/Senioren circuit: We nemen deel met twee teams aan dit circuit. Beide teams komen uit tegen clubs van gelijkwaardige zwemmers. Het circuit beidt veel individuele uitdaging en er wordt gezwommen met series en medaillefinales.

  Minioren circuit: Een viertal wedstrijden gezwommen in Culemborg speciaal voor de jonge wedstrijdzwemmers tot en met 12 jaar. Dit zijn medaillewedstrijden.

  Sprintwedstrijden: Een viertal wedstrijden die gezwommen worden samen met andere verenigingen uit de regio.

  Het deelnemen aan de wedstrijden gebeurt in overleg met onze trainer/coaches. Zij besluiten met zwemmers en ouders/verzorgers aan welke wedstrijden je kan deelnemen.

  Maak je interesse kenbaar bij de trainer/coach via het contactformulier.

  De actuele informatie over de wedstrijden kun je vinden in onze Kalender 

 • Contactformulier Minioren

 • Verenigingsactiviteiten


  jun
  01
  Provinciale zomerkampioenschappen (50 m)

  Zie voor de locatie de omschrijving hieronder:

  Nijmegen Gelderse A

  Deze activiteit duurt van 01 jun t/m 02 jun

 • Clublogo