ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • Vesten dankzij DeRidder&DenHertog en Laco

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Minioren, Swimkick

Informatie avond maandag 5 en 7 september

Informatie avond maandag 5 en 7 september

Aanstaande maandag 22 augustus, beginnen de trainingen en daarna vanaf 15 september starten ook de wedstrijden weer.

Om de gang van zaken rondom trainingenen wedstrijden nader toe te lichten nodigen wij zwemmers en ouders uit voor een informatieuurtje. 

Wanneer:

Swimkick: Voor alle zwemmers die zwemmen op woensdgag 18.30 uur tot 19.15 uur op woensdag 07 september voorafgaand aan de training van 17.45 tot 18:30 uur.

Minioren: Voor alle zwemmers (minioren) die zwemmen op de maandag van 18.30 uur tot 19.30 uur en/of vrijdag van 17.30 uur tot 18.30 uur vindt de bijeenkomst plaats op maandag 05 september van 19:30 uur tot 20;15 uur.

Junioren en Senioren: Voor de junioren, jeugd en senioren is de bijeenkomst op maandag 5 september van 20:30 uur tot 21:15 uur.

Waar

In de hal van het zwembad.

Wij hopen jullie en je ouders allemaal te zien!

Afdrukken E-mailadres