ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Aanscherping corona regels per 06 november 2021

Beste leden, ouder(s), verzorger(s),

Helaas blijven de deze week aangekondigde maatregelen van de regering met betrekking tot de bestrijding van Covid-19 wederom voor onze vereniging niet zonder gevolgen.

Samengevat betekent dit vanaf 6 november 2021 dat we de volgende maatregelen doorvoeren:

  1. Alle leden tot en met 17 jaar kunnen zonder beperkingen blijven zwemmen.
  2. Voor leden vanaf 18 jaar gelden beperkingen. Dit betekent dat je voorafgaand aan de training een geldig Corona toegangsbewijs (QR code) moet tonen in combinatie met je ID.
  3. Vrijwilligers van onze vereniging die functioneel aanwezig zijn bij een training of wedstrijd zijn uitgezonderd van het corona toegangsbewijs. Op hen is het tonen van een geldig QR code niet van toepassing.
  4. Ben je 18 jaar of ouder dan geldt de 1,5 meter afstandsregel.
  5. Het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar is weer verplicht.

De feitelijke invulling is uitgewerkt in het gewijzigde protocol verantwoord zwemmen. Deze zit in de bijlage van deze mail en staat ook op onze website.

In overleg met onze trainers en vrijwilligers hebben we bewust besloten niet de randen van de regels op te zoeken en ons verstandig in deze crisis te gedragen. Temeer daar we ook in samenwerking met onze verhuurder Laco dit weer in goede banen willen leiden.

Dan is het goed om te melden dat zij veel waardering naar ons uitspreken voor de manier waarop wij als vereniging op verantwoorde en professionele wijze met z’n allen hiermee omgaan. Dat is dus een compliment aan ons allemaal!

We zetten met deze maatregelen helaas weer een aantal stappen terug in onze bewegingsvrijheid. Ons doel is en blijft het voor iedere vrijwilliger en sporter mogelijk te maken met plezier te ontmoeten en sporten. Ik hoop dan ook maar dat het kabinet volgende week niet met verzwarende maatregelen komt die onze activiteiten nog verder inperken. Sport is en blijft de beste manier om te genieten van een gezond en duurzaam leven.

Ik reken op ieders bijdrage hierin en respect voor de afspraken die we met elkaar maken.

Blijf gezond en blijf vooral sporten!

Groet, Jan van Breda, voorzitter.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeCreated
Download this file (2021-11 Protocol Verantwoord zwemmen ZV Olympia per 06-11-2021.pdf)20211106 Zwemprotocol 680 kB2021-11-08 18:20

Afdrukken E-mailadres