ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Nationale Zwemcompetitie

Nationale Competitie

Afgelopen zaterdag werd deel 1 van de Nationale competitie gezwommen. Een deel van onze zwemmers zwom in Baarn en de andere groep in Culemborg.

Beide groepen hebben een mooie start gemaakt  dit seizoen. In Baarn sneuvelden maar liefst 48 persoonlijke records en in Culemborg waren er naast de 44 PR's ook nog twee clubrecords. Voor de volledige uitslagen verwijs ik jullie naar de kalender.

 

 

Afdrukken E-mailadres