ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • Vesten dankzij DeRidder&DenHertog en Laco

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Kampioenschappen

kampioenschappen deel 2

Twee weken geleden werden in Vaassen de Gelderse B kampioenschappen gezwommen. Olympia kan met trots terug kijken op dat weekend. 15 zwemmers van Olympia deden mee. Er werden 25 persoonlijke records verbroken en 15 medailles mee naar huis genomen. Persoonlijke records waren er voor Jack Beaujon, Britt Biemans, Naomi van de Berg, Nicky Biemans, Vera van Breda, Thijs de Geus, Chimene Gommans, Milou en Sacha Lagendijk, Manon Vermeulen, Ymke Vermeulen en Emma van Wijck . De dames estafette teams kwamen tweemaal op het podium. Bij de 4 x 100 wissel wisten Manon, Britt, Vera en Kimberley van Maurik zilver te halen in een super spannende race. De 4x 100 vrij was snel een gelopen race voor Manon, Vera, Sacha en Britt zij namen goud mee naar huis.

Afgelopen weekend werd in Amersfoort in het mooie nieuwe 50 meterbad de Open Nederlandse kampioenschappen gezwommen. Hier werd Olympia vertegenwoordigd door vier van onze zwemmers. Youri Kool, Freek van Willigen, Felicia Emanuelson en Romy van Alphen stonden wederom aan start tussen alle snelste zwemmers van Nederland. Altijd weer een mooie prestatie van onze zwemmers.

Het wedstrijdseizoen wordt afgesloten met deelname van Mathijs Takken bij de jaargangfinales. Dit zijn de landelijke kampioenschappen voor minioren. Hij zal Olympia gaan vertegenwoordigen op de 100 rug, wij wensen hem alvast heel veel succes en plezier.

We sluiten dit mooie zwemseizoen af met de altijd zo gezellige clubkampioenschappen 7 juli.

Afdrukken E-mailadres