ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Kampioenschappen

Kampioenschappen

Kampioenschappen deel 1

Deze tijd van het jaar staat in het teken van de kampioenschappen. Het begon twee weken geleden in Nijmegen waar twee weekenden achter elkaar de Gelderse Kampioenschappen lang bad werden gezwommen. 15 Zwemmers van Olympia kwamen aan start. In totaal werden er 22 persoonlijke records en 2 clubrecords gezwommen. Er waren ook medailles die mee naar huis gingen.

Voor Nick Alink was de grootste persoonlijke verbetering. Op de 50 vlinder zwom hij een mooi PR zijn tijd was 28.29. Romy van Alphen ging naar huis met 6 medailles, 3 zilver en 3 brons. Jack Beaujon zwom maar liefst 4 persoonlijke records. De clubrecords waren er voor Felicia Emanuelson op de 50 school en voor Youri Kool op de 200 wissel. Sacha Lagendijk debuteerde op dit kampioenschap en deed dit erg goed met een mooi pr op de 50 vrij. Verdere persoonlijke records waren er voor Anika Kilian, Britt Biemans, Vera van Breda, Ymke Vermeulen, Job en Freek van Willigen. Ook op het podium stonden Youri, Job, Freek en Ymke. Ook bij de estafettes deed Olympia het goed. 4x werden ze (net) 4e.

Dit weekend werden in Vaassen de Gelderse minioren finales gezwommen. Aan deze wedstrijd deden 8 zwemmers van Olympia mee. Met 18 persoonlijke records en 2 bronzen medailles is deze wedstrijd ook succesvol voor onze zwemmers. Mathijs Takken wist het podium te halen op de 100 rug en 50 vlinder. Persoonlijke records waren voor Esra van Breda (2x), Kjetl van Gasteren (3x), Rick van Meenen (4x), Mathijs Takken (4x), Daphne van der Wielen, Elise van der Wielen(2x) en Arjen Overheul (2x), zijn tijd op de 100 school was de grootste verbetering van de dag.

Volgende week zijn de Gelderse B Kampioenschappen en de week erna gaan er vier zwemmers van Olympia naar de Open Nederlandse kampioenschappen

Afdrukken E-mailadres