ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Kampioenschappen, Minioren

Minioren Finales

Afgelopen weekend hebben vijf van onze minioren zich mogen meten aan de beste 18 zwemmers van de Minioren Regio Oost.

Zaterdag beet Kjetil het spits af met de 100 rugslag en kwam hiermee op een mooie vierde plaats. En ook op de 100 vrije slag en 50 vlinderslag zette hij een mooie PR neer en eindigde op een respectievelijke 7-de en 9-de plaats. Mathijs kwam ook in actie en wel op de 100 vrije slag en 100 schoolslag. Jammer genoeg een diss op de school maar een mooie PR en een 7-de plek bij de vrije slag. Hij mocht hier strijden tegen Rick die de 14-de plek veroverde eveneens met een PR. Daphne mocht met 100 schoolslag aan de bak en behaalde een keurige PR en een 16-de plaats. Esra streed bij de minioren op de 100 vrij voor haar plekje en zwom met een PR naar een 17-de plek toe. De dag werd beeindigd met een estafette. Mathijs,Daphne,Rick en Esra zwommen zichzelf naar een keurige tweede plek toe en mochten dus de zilveren medaille mee naar huis nemen.
Toen de zondag. Mathijs beet hier het spits af met een mooie 100 wisselslag (9). en later de 50 vlinder (15) en 100 rugslag (10). Door de vermoeiende zwemdag van zaterdag wist Mathijs er bij de rug toch nog een PR uit te slepen. Rick had een mooie dag met 2 keer een PR. en wel op de 100 rugslag (12) en de 50 vlinderslag (6). Bij Kjetil werd op de 100 meter schoolslag een Diss achter zijn naam genoteerd, maar dat maakte hij ruimschoots goed met een PR op de 200 wisselslag (7). Kortom met een geweldig zwemweekend gevoel en een hele ervaring rijker gingen we zondag weer naar huis.

Afdrukken E-mailadres