ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Minioren

minioren/junioren circuit deel 3

De groep zwemmers deze zaterdag die aan het minioren/junioren circuit deelnamen was maar liefst 35 zwemmers groot. Er stonden uitdagende afstanden op het programma. Die uitdaging zijn ze aan gegaan en hoe! Met 64 persoonlijke records en vele podium plaatsten kunnen de zwemmers en coaches terug kijken op een mooie wedstrijd.

Er werd begonnen met de oh zo zware 400 wissel. Jack Beaujon wist met een PR van 7 seconden de tweede plaatst te behalen. Job van Willigen zwom deze afstand voor het eerst , hij miste met zijn tijd van 5.49.42 net het podium. Twan Bakker en Robert-jan Kleijwegt , ook voor de eerste keer, werden resp. vijfde en zesde. Bij de dames wist Britt Biemans op deze afstand ook een PR te zwemmen en werd derde. Ook voor Naomi van de Berg en Manon Vermeulen was er een ruime persoonlijke verbetering op deze afstand en Vera van Breda die hem voor het eerst zwom zette een mooie tijd neer van 6.38.89. Door de jongere zwemmers werd de 200 wissel gezwommen. Sasha en Milou Lagendijk zwommen dit voor het eerst en zette beide een mooi PR neer. Met haar tijd van 3.38.18 werd Sasha tweede. Op de 200 vrij wist Elise van der Wielen ruim 17 seconden af te zwemmen en ook zilver voor haar. Op de 100 school was er goud voor Kjetil van Gasteren een PR en brons voor Angelo Jonkers. Mathijs Takken ging met goud en de haal op de 100 vrij gevolgd door Rick van Meenen die het zilver mee naar huis nam. Op de 50 school wisten drie meisjes als eerst op dezelfde tijd aan te tikken. Een van deze drie was Daphne van der Wielen ,goud voor haar. Job en Britt pakten het brons op de 50 vlinder. Voor Jack, Twan, Thijs de Geus , Toby Uebersezig , Kevin de Waal, Vincent Wijnands, Manon, Vera, Naomi, Barbara Terluin, Kimberley van Maurik, Annelize van Meeuwen, Emma van Wijck, Yentl van Straaten, Eline van Leeuwen, Eline van Kessel, Emmy van Maurik en Luna Al Bana was er een PR. Het bleef medailles regenen. Kjetil won zijn tweede gouden plak op de 200 vrij en was er weer brons voor Angelo. Goud en zilver voor Rick en Mathijs op de 50 school. Zilver op de 100 school voor Elise van der Wielen., op de 100 vrij goud voor Kim Klaassen en zilver voor Esra van Breda en Sasha. Thijs zilver en Jack brons op de 200 rug. De persoonlijke records werden verder gezwommen door: Milan Kers, Jore Uedersezig, Femke Vermeulen en Inke Versluis.

Afdrukken E-mailadres