ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Kampioenschappen

Limietwedstrijden

Naast alle reguliere wedstrijden wordt er door verschillende zwemmers van Olympia ook mee gedaan aan limietwedstrijden. Ze willen een limiet halen voor de Gelderse lange baan kampioenschappen en/of de NJJK of Swimcup. Voor de Swimcup hebben vijf zwemmers van Olympia (Romy van Alphen, Youri Kool, Felicia Emanuelson, Latascha Kilian en Frederique Stuit) zich reeds gekwalificeerd. Er zijn helaas weinig lange baan wedstrijden en deze moeten dan ook in de agenda van Olympia passen. Tot nu zijn er drie (Amsterdam, Nijmegen en Utrecht) van deze wedstrijden geweest en waren de resultaten goed. Britt Biemans wist haar tijden te verbeteren op de 50,100 en 200 school , de 200 wissel en de 50 vlinder. Haar zus Nicky verbeterde haar tijd op de 400 vrij in Amsterdam en in Utrecht wist ze weer sneller te zwemmen. Ook op de 100 school was er een PR voor haar. Bart van Eijkelenburg wist op de 100 vrij heel dicht bij de magische minuut te komen. Jasper zwom in Nijmegen een PR op de 100 vrij en wist in Utrecht deze tijd weer te verbeteren. Ook op de 200 vrij een verbetering van zijn tijd. Manon de Ridder behaalde twee PR’s en wel op de 100 rug en 200 wissel. Voor Jack Beaujon was de wedstrijd in Nijmegen een succes. Op alle vier de afstanden zwom hij een PR. Voor Thijs de Geus een PR op de 100 vrij en 50 rug. Anika Kilian wist mooie nieuwe tijden te zetten op de 50 en 100 vlinder, haar broer Rowan wist in Nijmegen zijn tijd op de 50 vrij te verbeteren en in Utrecht zwom hij op deze afstand weer sneller. Nienke Verploeg behaalde mooie nieuwe PR’s op de 100 vrij, 50 rug en 200 vrij. Voor Job van Willigen waren er maar liefst 6 PR’s en voor broer Freek was er een PR op de 50 rug en een PR op de 50 school. Zijn tijd op de 50 school was ook gelijk een startbewijs voor op de NJJK Juni dit jaar. De limieten voor de Gelderse kampioenschappen zijn nu nog niet bekend maar dat zwemmers van Olympia hier weer aanwezig zullen zijn is wel zeker.

Afdrukken E-mailadres