ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • NIeuwe kleding voor trainers en begeleiders

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Jeugd Junioren Circuit

Junioren/Jeugd/Senioren circuit deel drie

 

Afgelopen zaterdag werd deel drie van de JJS oa te Lelystad en Geldermalsen gezwommen. 25 Zwemmers van Olympia deden mee in Lelystad. Met 42 persoonlijke records en vele podiumplaatsen weer een goede wedstrijd. Jack Beaujon en Daphne Pippel wisten een PR op al hun afstanden te zwemmen. Jack zwom maar liefst 3 seconden van zijn 100 vrij af in de estafette (1.05.37). Robert-Jan Kleiwegt wist 9 seconde van zijn tijd op de 100 rug af te snoepen. Lynn Visschers zwom na lage tijd weer de 400 vrij en liet zien dat ook zij hard vooruit is gegaan dit jaar.

Een verbetering van maar liefst 1 minuut was het bewijs. Ook Sascha Meij maakt grote stappen. PR’s voor haar op de 50 vrij en 100 rug. Naomi van der Berg zwom voor het eerst de 200 wissel en wist een mooie tijd neer te zetten. Op de 100 rug was er een mooi PR voor haar. Vera van Breda, Manon Vermeulen en Manon de Ridder wisten zich te plaatsen voor de finales. De PR die reeds in de series gezwommen werd ,werd wederom verbeterd in de finales, een hele knappe prestatie in zo n kort tijdsbestek. Verder waren er persoonlijke records voor Twan Bakker, Nicky Biemans, Bart van Eijkelenburg, Anika en Rowan Kilian, Jasper Meij, Nienke Verploeg en Job van Willigen. Er was ook een estafette 4x100 vrij. Deze ging voornamelijk tussen de vier ploegen van Olympia. De winst was er voor Nick Alink, Romy van Alphen, Youri Kool en Latascha Kilian, gevolgd door Rowan, Lynn, Freek van Willigen en Nienke. De ploegen Jack, Frederique, Bart Felicia en Job, Nicky, Jasper en Anika streden om de derde en vierde plaats.

In Geldermalsen gingen er 22 zwemmers te water. Ook hier vele PR’s en podiumplaatsen. Per Boomers wist met een PR een gouden plaats te behalen op de 100 vrij en 200 wissel. Renee Burgers wist met haar PR op de 100 vrij een finale plaats te bereiken. Op de 50 rug en 200 wissel wist zij ook haar tijd te verbeteren. Marit Gouwentak, Wouter Giessen, Eline van Leeuwen, Romy van Maurik, Romy van Ommeren, Lance Schroten, Barbara Terluin en Emma van Wijck wisten zich met een PR naar de finale te zwemmen. Verder waren er ook persoonlijke records voor Eline van Kessel, Kimberley van Maurik, Annelize van Meeuwen, Weronica Schatton, Frank Schonenberg, Tom Smith, Yentl van Straaten, Stin Thielen, Toby Uebesezig, Kevin de Waal en Oscar Zeijlmans van Emminckhoven.

Afdrukken E-mailadres