ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Lange afstand

Lange afstandwedstrijd

Lange afstand wedstrijd te Nijmegen

Zaterdag werd er een lange afstandswedstrijd gehouden in Nijmegen. Voor de liefhebbers van de lange afstand eindelijk weer eens een kans om de 800 of 1500 vrij te zwemmen.

Anika Kilian ging als eerste te water op de 800 vrij. Zij als ook Nicky Biemans hadden deze afstand nog niet gezwommen. Beide zette een hele mooie tijd neer. Voor Britt Biemans en Bart van Eijkelenburg was er een ruime verbetering van hun PR. Thijs de Geus ging de uitdaging van de 1500 aan. In net boven de 22 minuten tikte hij aan. Nienke en Latascha wisten hun tijd op deze afstand te verbeteren. Jasper Meij ging met een doel het water in. Hij wilde heel graag op deze afstand een clubrecord zwemmen. Deze staat sinds 2011 in de boeken. Met een mooie contante race aangemoedigd door zijn zwemmaatjes wist die zijn doel te behalen. Zijn tijd 18.29.98 is een nieuw Olympia clubrecord.

Afdrukken E-mailadres