ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • NIeuwe kleding voor trainers en begeleiders

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Trainingen, Vakantierooster

Start trainingen nieuwe seizoen

De trainingen beginnen weer op maandag 22 augustus, maar let op: vrijdag 26 augustus is er geen trainen i.v.m. het kamp (de trainers gaan nl. ook me op kamp).

Maandag 29 augustus is er een informatieavond voor alle zwemmers. Hierover ontvangen jullie nog bericht.

Voor de zwemmers in de selectie die niet kunnen wachten is er de mogelijkheid om op donderdag 18 augustus (18.30 uur tot 20.00 uur) deel te nemen aan een "warming-up" training.

Afdrukken E-mailadres