ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie

FISEC 2016

Net als vele jaren hiervoor namen ook dit jaar weer zwemmers van Olympia deel aan FISEC. Dit internationale evenement werd dit jaar georganiseerd in Frankrijk. Freek van Willigen, Anika en Rowan Kilian reisden 8 juni jl af naar Beauvais waar ze tot en met 14 juni zouden verblijven. Ze hebben naast de mooie ervaring om tegen zwemmers uit verschillende landen te strijden een geweldige tijd gehad. Anika en Rowan hebben verschillende PR s gezwommen en Freek mocht na een mooie race een Bronzen medaille in ontvangst nemen voor zijn 50 school.

Afdrukken E-mailadres