ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen, Minioren

Clubkampioenschappen ZC 90

Vandaag was een super spannende dag voor vele jonge zwemmers van Olympia. De Clubkampioenschappen van ZC'90 in Culemborg. Veel kinderen moesten nieuwe afstanden zwemmen en voor vier zwemmers van het Sterrenplan was het zelfs de aller eerste zwemwedstrijd ooit!! De PR's vlogen ons werkelijk waar om de oren, wat een toppers allemaal. Vele eerste tweede en derde plaatsen werden bezet door de zwemmers van Olympia. En als klap op de vuurpijl kregen alle zwemmers een mooie prijs mee naar huis.

Afdrukken E-mailadres