Kampioenschappen, Minioren

Regionale Minioren Finales

Dit weekend stond in het teken van de Minioren finales in het Gelderse Vaassen.

Elise, Kim en Kjetil hadden een nominatie om te mogen schitteren in dit nieuwe bad. En schitteren deden ze. Zenuwachtig, logisch, voor de eerste keer meedoen met de beste zwemmers van Gelderland. Elektronische tijdwaarneming en strakke regels.

Kim ging er vol voor en zwom een mooie PR op de 100m vrij en werd daarmee 10de van Gelderland!

Kjetil (spreek de K uit als een S [de speaker kreeg er van langs]) zwom de 100m vrij en ook hij zwom op die afstand een fantastische PR en tikte aan als 13de van Gelderland.
Op de 100m school eindigde hij als 14e. Afsluitend op zondag wederom om een mooie PR op de 100m rug en nu 5de van Gelderland!

Ook Elise had een een kwalificatie verdiend in het afgelopen seizoen. Zij was van de partij op de 100m rug. Gaan tot het gaatje, de beentjes vol met melkzuur, maar het eindresultaat was een prachtige PR en gestegen in de Gelderse ranglijst van 18 naar plaats 13!

Zo aan het eind van het seizoen een mooie afsluiting en voor allemaal een ervaring die smaakt naar meer! En dat meer begint a.s. maandag weer, trainen, trainen en nog eens trainen en oh jaaaaa, veel plezier hebben!

Afdrukken