ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Clubartikelen, Sponsoren

Olympia vesten!

Drie jaar geleden konden de leden een Olympia sweater kopen.Deze zijn erg goed bevallen, maar nu is het tijd voor nieuw. Dit keer hebben we gekozen voor vesten. Dezelfde kwaliteit, kleur en met ons mooie logo. Volgende week zal Natasja maandag/dinsdag/woensdag en vrijdag in de kantine aanwezig zijn met de pasmodellen. De vesten zullen in het begin van het volgende seizoen geleverd worden.

Afdrukken E-mailadres