ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

Gelderse Kampioenschappen dag 3

Dag drie van de GK was wederom een goede dag. Mooie spannende races, mooie tijden en medailles voor Olympia.
Het begon met de 200 wissel voor de dames.Britt Biemans mocht de spits afbijten en zette een hele mooie 50 meter bad tijd neer. Anika verbeterde haar tijd met ruim 1 seconde. Ook op deze afstand een PR voor Felicia en Romy en Latascha zwommen zich naar het podium, respectievelijk zilver en brons. Job zwom weer een mooi PR op de 100 rug. Youri's tijd was op deze afstand een PR en nieuw clubrecord (zijn vierde tijdens dit kampioenschap). Op de 100 school zwom Britt wederom een mooi PR op lang bad.Voor Anika ook een PR op deze afstand. Felicia stond vierde geplaatst maar wist zich naar brons te zwemmen. Jack voor het eerst in lang bad aan start op de 200 vrij. Hij zette een hele mooie tijd neer. Voor Rowan, Bart en Jasper waren er PR's op deze afstand. Op de 100 vlinder wisten Romy en Latascha hun inschrijftijd te verbeteren en nam Romy hier haar tweede medaille van de dag mee naar huis. Op de 50 vrij was er een PR voor Britt en Anika die onder de 30 seconden zwom. Afsluitend zwom Romy nog naar brons op de 50 rug.
Morgen de laatste dag van de GK 2016. Voor de zwemmers van Olympia nu al succesvol en hopelijk komen daar morgen nog meer mooie dingen bij. Stand tot nu: 38 persoonlijke records, 5 clubrecords en 18 medailles!

Afdrukken E-mailadres