ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Minioren

PR regen Nationale C-Competitie in Rhenen

Laatste deel nationale C competitie

Zaterdag werd het laatste deel van de nationale C competitie gezwommen te Rhenen. 36 Zwemmers van Olympia zwommen de sterren van de hemel in deze wedstrijd. Met maar liefst 50 persoonlijke records en 15 podiumplaatsen een mooie afsluiting van deze competitie. Voor bijna elke zwemmer was er een persoonlijk record. Renee Burgers zwom op de 100 vrij een PR van 195%, geweldig resultaat. Verder werden er grote sprongen gemaakt door Naomi van den Berg, Esmee Burgers, Max van Gasteren, Esra van Breda, Christian en Julian Khory, Annelize van Meenen, Danielle Pak, Daphne van der Wielen en Vincent Wijnands. Vele seconden snoepten zij van hun tijd af. Ook Per Boomers, Evi en Jolien van der Burg, Joyce de Haan, Angelo Jonkers, Daniel en Thomas Leugs, Rick van Meenen, Lysanne Peterse, Dewy van Sandwijk, Yentll van Straten, Stin Thielen, Mathijs Takken, Martijn van Tuijl, Femke Vermeulen, Inke Versluis, Elise van der Wielen, Emma van Wijck en Oscar Zeijlmans van Emminckhoven gingen met snellere tijden naar huis.

Deze vooral jonge zwemmers hebben laten zien dat Olympia het ook in de toekomst goed zal blijven doen.

Afdrukken E-mailadres