ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

SWIMCUP Open Nederlandse Kampioenschappen

Vorige week was in Eindhoven de Swimcup/ONK lange baan. Vier zwemmers van Olympia hadden zich gekwalificeerd voor dit mooie grote toernooi waar ook grote zwemmers van heel de wereld aan mee deden. Voor deze grote zwemmers was het vooral een kwalificatiewedstrijd voor de Olympische spelen deze zomer, voor onze zwemmers 'gewoon' de nederlandse kampioenschappen lange baan. Youri Kool, Latascha Kilian, Frederique Stuit en Romy van Alphen reisden één of meerdere dagen af naar Eindhoven. Ondanks dat de zwemmers niet altijd tevreden waren over hun prestaties, was het een mooi toernooi en mogen ze trots zijn op het feit dat zij daar toch maar weer aan mee mochten doen. De dames zaten elke keer rond hun eigen tijd. Romy behaalde de c-finale op de 200 rug en Youri zwom drie nieuwe clubrecords.

Afdrukken E-mailadres