ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Trainingen, Trainers

Vlinderslagclinic

Afgelopen zondag kwamen alle trainers in het zwembad bijeen voor een vlinderslagclinic. De vlinderslag is de moeilijkste slag voor een trainer om goed uit te leggen aan een zwemmer.Nav de trainerscursus 2 hebben Koen en Harriƫtte dmv filmpjes en instructie alle andere trainers handvaten gegeven om in de toekomst deze slag nog beter te kunnen uitleggen. Het is een leerzame, gezellige middag geworden. Na de theorie gingen de trainers zelf het water in om stap voor stap de vlinderslag door te nemen. Aansluitend hebben zij met zijn allen een hapje en een drankje genomen.

 

Afdrukken E-mailadres