ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

Lange afstand kampioenschappen

Lange Afstand Kampioenschappen

2 Maart te Nijmegen werden de Regionale Lange Afstand Kampioenschappen gezwommen.

In het 50 meter bad werden de 400 wissel, 800 vrij en 1500 vrij gezwommen. Britt Biemans en Vera van Breda zwommen de 800 meter , voor beide een PR. Ze werden respectievelijk 5e en 6e. Youri Kool zwom de 400 wissel en met een mooi persoonlijk record werd hij 4e. Eremetaal werd er door de Olympia zwemmers behaald op de 1500 vrij. Met allemaal een persoonlijk record was er voor Romy van Alphen goud, voor Jasper Meij en Nienke Verploeg zilver en behaalde Frederique Stuit brons.

Afdrukken E-mailadres