ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

Gelderse Winterkampioenschappen 2016

Dit weekend werden er in Doetinchem de Gelderse Winter Kampioenschappen korte baan gezwommen. 13 Zwemmers van Olympia hadden zich hiervoor gekwalificeerd. Het is een weekend geworden van mooie resultaten en meerdere podiumplaatsen. Romy van Alphen kwam 7x individueel aan start. Op de 100 rug was er goud voor haar en op de 100 vlinder brons.Britt Biemans zwom de 200 wissel en evenaarde haar eigen tijd.Remco van Eck zwom de 100 vrij en zijn tijd van 55.79 een mooie PR. Bart van Eijkelenburg zwom weer dichter naar de magische grens van de 1 minuut op de 100 vrij. Felicia Emanuelson zwom 5x en op de 50vrij, 100 vrij en 50 school een PR voor haar.Anika kwam 4x aan start en zwom rond haar eigen tijden. Latascha Kilian zwom 7x, allen rond haar eigen tijd.Rowan Kilian zwom een PR op de 100 vrij en 100 school. Jasper Meij verbeterde zijn tijd op de 200 vrij met ruim twee seconden en had een PR op de 100 vrij in de estafette.Frederique Stuit 6x aan start en op de 50 vlinder met een PR brons voor haar. Freek van Willigen zwom een PR op de 100 vrij en 100 school. Op de laatste afstand was het ook goed voor een zilveren medaille.Job van Willigen kwam uit op de 200 vrij. Hij zwom ijzer sterk maar door zenuwen stopte hij te vroeg, ging weer door, toont karakter, maar haalde daardoor niet het gewenste resultaat meer. Youri Kool zwom 4x dit weekend individueel en met hele mooie resultaten. Een PR op de 100 vrij, 50 vrij en 50 vlinder. De tijd op de laatste twee waren ook gelijk een nieuw clubrecord. Er werden ook vijf estafettes gezwommen door onze zwemmers. De jongens Rowan, Freek, Bart en Jasper zwommen de 4x100 vrij en 4x100 wissel. Respectievelijk zilver en brons. Rowan en Freek zwommen ook de 4x100 vrij bij de senioren mee samen met Remco en Youri. Met een mooi PR werden zij vijfde van Gelderland. De dames Romy, Felicia, Frederique en Latascha kwamen uit op de 4x100 vrij en wonnen zilver. Op zondag aan het einde van dit mooie weekend zwommen zij in een super spannende race de 4x100 wissel en werden derde.Brons voor de dames.De tijd van 4.33.34 was tevens goed voor een nieuw clubrecord.

 

 

Afdrukken E-mailadres