ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie

Landtraining 28-11-2015

Gisteren was er de tweede landtraining voor de Olympia zwemmers. In twee groepen kregen zij allerlei oefeningen van Coby en Iris Ebben.


Oefeningen die ze thuis en voor trainingen en wedstrijden kunnen gebruiken om een betere spierspanning, stabiliteit te verkrijgen. Ook dragen deze oefeningen bij het voorkomen van blessures. De training werd beeindigd met een oefening op de mat. Het was de bedoeling dat het synchroon ging maar ze maakten er een wave van...

 

 

Afdrukken E-mailadres