• Welkom bij ZV Olympia Geldermalsen

    Welkom bij Zwemvereniging Olympia Geldermalsen opgericht op 23 april 1981. De vereniging telt momenteel ruim 220 actief zwemmende leden, zowel op recreatief als op wedstrijdniveau.

    De zwemmers van Olympia nemen deel aan wedstrijden, ieder op hun eigen niveau. De jongste zwemmers beginnen bij de Swimkick wedstrijden. De opzet van deze wedstrijden is om de jonge zwemmers kennis te laten maken met de wedstrijdsport. We doen mee aan het Minioren-circuit en zwemmen in diverse zwemcompetities van de Knzb. Zowel in de regionale als ook de nationale competitie zwemt Olympia met meerdere ploegen.

    Daarnaast zijn er diverse losse wedstrijden zoals sprint- en limietwedstrijden. Door limieten te halen weten diverse zwemmers zich regelmatig te plaatsen voor regionale en landelijke kampioenschappen. Medailles komen regelmatig richting Geldermalsen en behalen wij podiumplaatsen in diverse competities.

    Nieuwe leden, in alle leeftijdsgroepen, zijn van harte welkom bij Olympia. De vereniging wordt ondersteund door veel vrijwilligers, in diverse vormen; trainingen, jureren bij wedstrijden, activiteiten en besturen worden volledig op deze basis uitgevoerd. Op dit vlak worden nieuwe enthousiaste vrijwilligers dan ook warm onthaald. Zonder vrijwilligers geen Olympia!